Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Από το σημείο εκκίνησης της παραγωγής, διαλέγονται τα πιο εκλεκτά υλικά τα οποία επεξεργάζονται με σύγχρονες τεχνικές για να δώσουν το άριστο αποτέλεσμα των προϊόντων μας.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ο στόχος μιας διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας ζαχαρωδών προϊόντων αποτελεί βάση της εταιρικής στρατηγικής μας, με μακροπρόθεσμο όραμα για συνεχή εταιρική ανάπτυξη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η ΜΑΡΚΙΔΗΣ διατηρεί την αξιοπιστία της απέναντι στους πελάτες της, εξασφαλίζοντας δίκαιες συναλλαγές, σωστή αντιστοιχία τιμής και ποιότητας αλλά και σταθερή δυνατότητα προμήθειας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΜΑΡΚΙΔΗΣ έχει καταφέρει να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, λόγω της συνεχούς προσπάθειας της εδραίωσης και ενδυνάμωσης εταιρικών σχέσεων που οφελούν πάντα και τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Υδατόκρεμα

(Bavarian Cream)

Bavarian cream can be used as a mousse, or as a filling in cakes, tartes, muffins, brioche, croissants and many other pastries.

Νεράτζι Ρολέ

Γλυκό του Κουταλιού

Spoon sweets (glykó tou koutalioú 'sweet of the spoon') are sweet preserves, served as a gesture of hospitality. They are popular in Greece and Cyprus, usually served by the teaspoon in a small porcelain or crystal glass dish with Greek coffee and a glass of cold water.

Βύσσινο

Γλυκό του Κουταλιού

Τα Φρούτα σε Σιρόπι (Γλυκά του Κουταλιού) βασίζονται σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που αιχμαλωτίζουν την γεύση και το άρωμα κάθε φρούτου.
Τα γλυκά κουταλιού μπορούν να σερβιριστούν ως κέρασμα, ως επικάλυψη σε γιαούρτι ή γαρνιτούρα σε παγωτό.

Στραγγιχτό Βύσσινο

Ζαχαρόπηκτο Βύσσινο Χωρίς Σιρόπι

Η σειρά από Στραγγιχτά Φρούτα περιλαμβάνει ζαχαρόπηκτα φρούτα χωρίς σιρόπι.
Είναι ιδανικά για χρήση στην αρτοποϊία και τη ζαχαροπλαστική σε εφαρμογές τόσο στο φούρνο όσο και στην κατάψυξη, για γεμίσεις, για χρήση σε παγωτό ή για διακόσμηση γλυκών.

Η σειρά από Στραγγιχτά Φρούτα περιλαμβάνει ζαχαρόπηκτα φρούτα χωρίς σιρόπι.
Είναι ιδανικά για χρήση στην αρτοποϊία και τη ζαχαροπλαστική σε εφαρμογές τόσο στο φούρνο όσο και στην κατάψυξη, για γεμίσεις, για χρήση σε παγωτό ή για διακόσμηση γλυκών.