Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Από το σημείο εκκίνησης της παραγωγής, διαλέγονται τα πιο εκλεκτά υλικά τα οποία επεξεργάζονται με σύγχρονες τεχνικές για να δώσουν το άριστο αποτέλεσμα των προϊόντων μας.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ο στόχος μιας διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας ζαχαρωδών προϊόντων αποτελεί βάση της εταιρικής στρατηγικής μας, με μακροπρόθεσμο όραμα για συνεχή εταιρική ανάπτυξη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η ΜΑΡΚΙΔΗΣ διατηρεί την αξιοπιστία της απέναντι στους πελάτες της, εξασφαλίζοντας δίκαιες συναλλαγές, σωστή αντιστοιχία τιμής και ποιότητας αλλά και σταθερή δυνατότητα προμήθειας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΜΑΡΚΙΔΗΣ έχει καταφέρει να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, λόγω της συνεχούς προσπάθειας της εδραίωσης και ενδυνάμωσης εταιρικών σχέσεων που οφελούν πάντα και τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΕΡΑΣΙ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ

Α' Ύλη Ζαχαροπλαστικής

Τα Φρούτα σε Σιρόπι (Γλυκά του Κουταλιού) βασίζονται σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που αιχμαλωτίζουν την γεύση και το άρωμα κάθε φρούτου.
Τα γλυκά κουταλιού μπορούν να σερβιριστούν ως κέρασμα, ως επικάλυψη σε γιαούρτι ή γαρνιτούρα σε παγωτό.

ΣΥΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Προϊόν Λιανικής

Η σειρά από Φρούτα με Σοκολάτα περιλαμβάνει φρουί γλασέ της παραγωγής μας, με επικάλυψη σοκολάτας υγείας.

Είναι διαθέσιμα σε ατομικές συσκευασίες αλλά και σε κουτιά ως ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους σας!

Σιρόπι για επικάλυψη

Α' Ύλη Ζαχαροπλαστικής

ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ

Προϊόν Λιανικής & Α' Ύλη Ζαχαροπλαστικής

Τα Σιρόπια Παγωτού μας είναι ιδανικά για γαρνίρισμα σε παγωτά, γιαούρτι, panna cotta, τάρτες και κρέμες ή ακόμη και για ζεστά ροφήματα.

Στραγγιχτο Κουμκουατ

Α' Ύλη Ζαχαροπλαστικής

Η σειρά από Στραγγιχτά Φρούτα περιλαμβάνει ζαχαρόπηκτα φρούτα χωρίς σιρόπι.
Είναι ιδανικά για χρήση στην αρτοποϊία και τη ζαχαροπλαστική σε εφαρμογές τόσο στο φούρνο όσο και στην κατάψυξη, για γεμίσεις, για χρήση σε παγωτό ή για διακόσμηση γλυκών.

ΠΑΣΤΑΚΙΑ & ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

Προϊόν Λιανικής

Η σειρά προϊόντων από Παστάκια & Κεράσματα περιλαμβάνει μικρά παστάκια και τρουφάκια με γέμιση, παστάκια looney tunes για τους μικρούς μας φίλους, κλασικά κεράσματα όπως γκατώ μπούλ, καριόκα και άλλα.